Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre
 

Kína - PROGRAMOK

Irodánk helyismeretének és válogatott partnereinek köszönhetően
- tetszőleges időpontban
- tetszőleges sűrűséggel
- tetszőleges szállásokon
- tetszőleges ellátással
szervez testreszabott utakat, akár 1 főtől, helyi idegenvezetéssel (angol nyelven)!
 
Prospektusunk letöltése
 

Aktuális, Kínát érintő magyar idegenvezetős, csoportos utunk:

ÉSZAK-KÍNA KÖRUTAZÁS GAZDAGON (2016. október 10. - október 24.)


»KÖRUTAZÁSOK KÍNÁBAN
»KIRÁNDULÁSOK PEKING KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK XIAN KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK SHANGHAI KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK HONG KONGBAN ÉS MAKAÓBAN
»KIRÁNDULÁSOK CHONGQING KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK SHANXI TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK SHANDONG TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK JIANGSU TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK ZHEJIANG TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK ANHUI TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK FUJIAN TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK SICHUAN TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK GUANGXI TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK GUIZHOU TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK YUNNAN TARTOMÁNYBAN
»KIRÁNDULÁSOK TIBETBEN


KÖRUTAZÁSOK KÍNÁBAN

GAZDAG KÍNA KÖRÚT (16 NAP/15 ÉJ)

1. nap Peking Érkezés Pekingbe. Városnézés: Tiananmen tér, Tiltott Város.
2. nap Peking Kirándulás a Nagy Falhoz és a Ming császárok sírkertjeihez. Este pekingi kacsa vacsora
3. nap Peking – Taiyuan Látogatás az Ég Templománál. Időutazás a tradicionális Hutung negyedben. Látogatás a Nyári Palotában. Repülés Taiyuanbe
4. nap Taiyuan – Pingyao Utazás Pingyaoba. Kalandozás Pingyao ódon utcáin. Kettős Erdő-templom. Pingyao 360 fokban.
5. nap Pingyao – Xian További felfedezés Pingyao utcáin: az első kínai bankház, továbbrepülés Xianba. Transzfer a szállodába
6. nap Xian Látogatás az első császár Terrakotta Hadseregéhez, majd városnézés Xianban: Vadludak nagy pagodája. Tartományi Múzeum
7. nap Xian – Luoyang Délelőtt városnézés Xianban: régi városfal, Nagy Mecset. Délután utazás vonattal Louyangba
8. nap Luoyang Egész napos felfedezés Luoyang körül: Fehér Ló temploma, hatalmas szobrok a Longmen-barlangoknál – UNESCO világörökség.
9. nap Luoyang Délelőtt kirándulás a híres Shaolin templomhoz és a Pagodák erdejéhez. Délután repülés Kunmingba
10. nap Kunming – Lijiang Délelőtt kirándulás az egyedülálló Kőerdőben, majd transzfer a repülőtérre, repülés a Himalája lábához, Lijiangba
11. nap Lijiang Városnézés, majd az Aranyhomok-folyó völgyében épült ősi városkából libegőzés a közel 6000 méter magas Jáde Sárkány-csúcs alá
12. nap Lijiang – Kunming – Guilin Szabad délelőtt után repülés Guilinbe
13. nap Guilin – Yangshuo Hajókirándulás a karsztkúpokkal tarkított Li-folyón
14. nap Yangshuo – Guilin – Shanghai Kirándulás az Elefántormány-hegyhez és a varázslatos Sásfurulya-barlanghoz, majd repülés Shanghaiba
15. nap Shanghai Városnézés: a Bund, Oriental Pearl torony, Jáde Buddha templom, hajókázás a Huangpu-folyón. A Bund 360 fokban.
16. nap Shanghai – Zhouzhuang – Peking Kirándulás Zhouzhuang vízi városában, este repülés Pekingbe
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK PEKING KÖRNYÉKÉN

KIRÁNDULÁSOK PEKINGBEN (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Peking Érkezés után transzfer a szállodába. Látogatás a Nyári Palotában, a császári család egykori pihenőhelyén. Szállás Pekingben. A Nyári Palota 360 fokban.
2. nap Peking Reggeli után látogatás a Peking szimbólumaként is ismert Ég Templománál, ahol a császárok egykor évente áldozatot mutattak be az Égnek a jó termés érdekében. Később séta a Világ legnagyobb terén, a Tiananmen téren, majd a Császári Palotában, amely két dinasztia 24 császárának szolgált lakhelyéül. Szállás Pekingben. Az Ég Temploma 360 fokban, a Császári Palota 360 fokban.
3. nap Peking Reggeli után kirándulás a Ming császárok sírkertjeihez, melyeket a kőből faragott hivatalnokokkal és állatalakokkal szegélyezett „Szellemek útján” végigsétálva közelítünk meg. Ezt követően kirándulás a Nagy Fal egy kevésbé ismert szakaszához (Mutianyu). Szállás Pekingben. A Ming császársírok 360 fokban, a Nagy Fal 360 fokban.
4. nap Peking Reggeli után látogatás a Láma templomban, mely a legnagyobb Tibeten kívül található láma-templom. Később időutazás időutazás a hutong negyedben, a város tradicionális, földszintes épületei között. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejére

SÉTA A RÉGI PEKINGBEN

Egésznapos barangolás Peking régi, földszintes hutong-negyedében. Sétánk során olyan nevezetes helyeket ejtünk útba, mint az 1306-ban alapított Konfuciusz templom, ahol minden évben megemlékeztek a bölcs születésének napján; A Láma templom, mely a legnagyobb Tibeten kívül található láma-templom; a régi harangtorony és dobtorony; illetve a Beihai park, amelyben méretes tó terül el, ennek szigetén fehér dagoba áll, s egykor a mongol uralkodók palotája is itt állt. Ennek legfőbb bizonyítéka az a mesterien megfaragott jáde edény, melyben Kubiláj kán borát tárolta. De ezeken kívül a park számos egyéb látványosságnak ad otthont. Ilyenek a kilenc sárkányos fal, a Kerek Város, vagy a Selyemhernyó-oltár. A Konfuciusz templom 360 fokban.

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A QING-DINASZTIA CSÁSZÁRAINAK SÍRKERTJÉHEZ

Egésznapos kirándulás a Pekingtől 125 kilométernyire keletre, festői környezetben fekvő Qing császársírokhoz. Ez a létesítmény Kína legnagyobb és legteljesebb császári mauzóleuma, ahol olyan legendás uralkodók pihennek, mint a dinasztiaalapító Sunzhi, Qianlong, Kangxi, vagy a császári ambícióiról elhíresült anyacsászárné, Cixi. Összesen 5 császár, 15 császárné és 137 császári ágyas sírja található itt.
A Ming császársírokhoz hasonlóan, itt is egy díszkapun áthaladva, majd egy mitológikus lények, állatok, valamint hivatalnokok kőszobraival szegélyezett úton, az úgynevezett "szellem úton" végigsétálva juthatunk el a sírokat rejtő épületegyüttesekhez.

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS CHENGDE-BE A MANDZSU CSÁSZÁROK NYÁRI REZIDENCIÁJÁHOZ (2 NAP/1 ÉJ)

1. nap Chengde Érkezés után transzfer a szállodába. Később látogatás a mandzsu császárok egykori nyári pihenő és vadászhelyén. Szállás Chengdeben.
2. nap Chengde Reggeli után látogatás a nyári rezidenciát övező dombokra épült külső templomoknál. Putuozongcheng temploma, vagyis a Kicsi Potala, amely a dalai lámák lhászai palotájának mintájára épült. Látogatás az Általános Nyugalom templománál (Puning si), a világ legnagyobb fából készült szobra, Avalokitesvara bódhisszatva 22 méter magas képmása magasodik. Továbbutazás. Chengde 360 fokban.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A TANZHE-KOLOSTORHOZ ÉS A TILALOM TERASZÁNAK TEMPLOMÁHOZ

Félnapos kirándulás két Peking környéki buddhista kolostorhoz. A Tan Zhe-kolostor Peking legnagyobb és legrégebbi buddhista temploma. A Mondás szerint: "Előbb volt Tan Zhe, utána lett Peking." Mindez nem túlzás, hiszen a kolostor 1600 éves múlttal rendelkezik. Nevét a mellette található tóról és az itt élő kudratánia-fákról kapta. Udvarán lenyűgöző, ezeréves gingkó-fa áll. 
A Tilalom Teraszának temploma (Jie Tai si) a 7. században, a Tang-dinasztia idején alapult. Nevét az itt található háromlépcsős, márvány tilalom teraszról kapta, melynek tetején ülő Buddha-szobor magaslik. Kertjében ősöreg, különös alakú fenyők állnak, melyeknek saját nevük is van. A Tan Zhe-kolostor 360 fokban.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK XIAN KÖRNYÉKÉN

KIRÁNDULÁS XIANBAN ÉS KÖRNYÉKÉN (5 NAP/4 ÉJ)

1. nap Xian Megérkezés Xianba, transzfer a szállodába. Délután látogatás a Tartományi Múzeumban, az ország talán legkiválóbb, leggazdagabb anyaggal rendelkező történeti múzeumában.
2. nap Xian - Huashan Egésznapos kirándulás a Hua-hegyen, a taoizmus lenyűgöző szépségű szent hegyén.
3. nap Huashan - Xian Délután továbbutazás a Hua-hegyről, majd látogatás a Han-dinasztia Jing császárának 2001-ben megnyitott sírjához, a Hanyang sírnál.
4. nap Xian Reggel látogatás a Vadludak Nagy Pagodájához, a kínai buddhizmus egykori szellemi, fordítói központjához, melynek tetejéről csodálatos látvány nyílik az egész városra. Ezt követően séta a régi városfalakon, mely Kína legépebben megmaradt ősi városfala. Ebéd után kirándulás a Világ Nyolcadik csodájának is nevezett Terrakotta Hadsereghez, a Kínát legelőször egyesítő első császár Qin Shi Huangdi mauzóleumához. A Terrakotta Hadsereg 360 fokban.
5. nap Xian Reggel továbbutazás. 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A TANG-DINASZTIA CSÁSZÁRAINAK SÍRKERTJÉHEZ ÉS BANPO NEOLITIKUS TELEPÜLÉSÉHEZ

Egész napos kirándulás a Tang-dinasztia császárainak sírkertjéhez. Kirándulásunk során ellátogatunk Taizong császár síremlékéhez (Zhao ling), majd Gaozong császár és felesége, Wu Zetian, közös sírkertjéhez. Wu Zetian a kínai történelem egyetlen császárnője volt, aki császári ágyasként kezdte pályafutását, s előbb anyacsászárné, majd önálló dinasztiát alapító császárnő vált belőle. A sírhoz vezető utakat különféle állatok, hivatalnokok és külföldi országok követeinek kőszobrai szegélyezik. Ezt követően látogatás a Banpo neolitikus településénél, mely a Yangshao kultúra legfontosabb emléke.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK SHANGHAI KÖRNYÉKÉN

KIRÁNDULÁS ZHOUZHUANG VÍZI VÁROSÁBAN

Egésznapos időutazás a Shanghai mellett található Zhouzhuang vízi városába, mely egyike Kína legérintetlenebbül megmaradt városkáinak. Az utcákat hangulatos csatornák szabdalják, ezeket pedig kecses, apró kőhidak ívelik át. Egy díszes kapun átsétálva igazi középkori hangulatba kerülünk, a szűk utcákról eldugott, megkapó templomok, tradicionális teaházak, apró üzletek nyílnak. Érdemes ellátogatnunk a Ming és Qing-dinasztiák idején épült hivatalnoki rezidenciákba is, a szerteágazó csatornarendszeren csónakázva pedig felfedezhetjük a város minden zugát.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK HONG KONGBAN ÉS MAKAÓBAN

KIRÁNDULÁSOK HONG KONGBAN (2 NAP/1 ÉJ)

1. nap Hong Kong Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Hong Kongban. 
2. nap Hong Kong Reggeli után egész napos városnézés. Érintett látnivalók: Hong Kong sziget, Kowloon, Viktória-csúcs, Aberdeen, Wong Tai Sin templom, Csillagok sugárútja. A Victoria-csúcs 360 fokban. Transzfer. 
 

EGÉSZ NAPOS LÁTOGATÁS MAKAÓBA

Transzfer Hong Kongból Makaóba gyorshajóval. Látogatás a Szent Pál székesegyház romjainál. Az épület egy tűzvész során leégett a 19. század során, s belőle nem maradt több, mint a máig álló, impozáns homlokzat, mely egyben a város jelképe. Séta a Penha-dombon, látogatás a régi vámkapunál (Portas do Cerco), az Általános Segítség Templománál (Kun lam Tong), valamint a Kaszinóban. Visszatérés Hong Kongba gyorshajóval. A nap során ebéd. Makaó 360 fokban.
 

KIRÁNDULÁSOK MAKAÓBAN (2 NAP/1 ÉJ)

1. nap Makaó Érkezés után látogatás a Szent Pál székesegyház romjainál. Séta a Largo do Senado portugál időket idéző terén, az A-ma templomnál és a régi városfalnál. A Largo do Senado 360 fokban. Szállás Makaóban.  
2. nap Makaó Reggeli után látogatás a portugálok által épített Forte do Monte domboldalra épített erődítményében, majd a kiváló panorámát kínáló Makaó Toronyban. Transzfer.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK CHONGQING KÖRNYÉKÉN

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS CHONGQING KÖRNYÉKÉN

Kirándulás Dazu sziklatemplomaihoz. A környéken összesen mintegy ötvenezer szobor található, melyek a 10-13. század között keletkeztek. A sziklafalakba faragott figurák közt a buddhizmus, a taoizmus és a konfucianizmus alakjai egyaránt megtalálhatóak. A sziklatemplom legszebb művei közé tartozik Guanyin bódhiszattva ezerkarú szobra, s az 5 méter magas, 31 méter hosszan elnyúló fekvő Buddha. Később látogatás Ciqikou hagyományos szerkezetű városkájában. 

Vissza a tetejére

HAJÓKIRÁNDULÁS A JANGCE-FOLYAMON (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Chongqing – Jangce Transzfer a Jangce partjára a kikötőbe. Hajókirándulás. Nap közben ebéd, este vacsora. Szállás a hajó fedélzetén. 
2. nap Jangce Egész napos hajókirándulás, reggeli után kikötés a Shibaozhai pagodánál, vagy Fengdu városánál, vagy Wanzhou városánál. Nap közben ebéd, este vacsora. Szállás a hajó fedélzetén.
3. nap Jangce Reggeli után a Qutang-szoros és a Wu-szoros mellett haladnak el, majd a hajókirándulás a Daning-folyó kisebb szorosai közt, vagy a Shennong folyónál folytatódik. Fakultatív kirándulás a Fehér Császár városánál. Átkelés a Három-szoros gáton. Szállás a hajó fedélzetén.
4. nap Jangce – Yichang Reggeli után látogatás a Három-szoros gátnál, majd később kikötés Yichang-nál. 
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK SHANXI TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁS DATONG-BA ÉS A NAGY FALHOZ (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Datong Érkezés Datongba, transzfer a szállodába. Szállás Datongban.
2. nap Datong Reggeli után kirándulás a Nagy Fal egy ismeretlen, félreeső szakaszához Deshengbaonál, majd látogatás az Yungang buddhista barlangtemplomoknál, ahol a sziklafalba és kisebb-nagyobb barlangcsarnokokba, fülkékbe buddhák tízezreit vésték az V. században, egészen 494-ig, amikor is a fővárost délre, Luoyangba költöztették. Szállás Datongban. A Yungang barlangtemplomok 360 fokban.
3. nap Datong Reggeli után látogatás a yingxiani fapagodához, amely az ország legrégebbi és legnagyobb fából emelt pagodája. Később a lélegzetelállító módon, függőleges sziklafalra épített Függőkolostor felkeresése. Szállás Datongban.
4. nap Datong Reggeli után látogatás a buddhista Huayan-templomban, majd a Kilenc Sárkányos falnál. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK SHANDONG TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁS KONFUCIUSZ SZÜLŐHELYÉN ÉS A TAISHAN-NÁL (2 NAP/1 ÉJ)

1. nap Qufu Érkezés után látogatás a bölcs egykori szülőhelye körül épült hatalmas Konfuciusz-templomban, mely a Konfuciusz-kultusz legfontosabb központjául szolgál. Később látogatás a bölcs leszármazottainak hosszú évszázadokon keresztül hajlékául szolgáló családi palotában, majd az ősöreg fákkal beültetett családi sírkertben, ahol maga a bölcs is nyugszik. Szállás Qufuban. Qufu 360 fokban.
2. nap Qufu – Taishan Reggeli után továbbutazás a taoizmus legszentebb hegyéhez és zarándokhelyéhez, a Taishanhoz. Felemelkedés drótkötélpályás kabinban a hegy tetejére. Később látogatás a hegy lábánál álló Dai templomban, ahol a kínai császárok egykor bemutatták hagyományos áldozatukat a szent hegy szellemének. Továbbutazás. A Taishan 360 fokban.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK JIANGSU TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁSOK NANJING-BAN ÉS KÖRNYÉKÉN (3 NAP/2 ÉJ)

1.nap Nanjing Érkezés után transzfer a szállodába. Látogatás a Konfuciusz-templomban és a Qinhuai-folyónál. Szállás Nanjingban.
2. nap Nanjing Reggeli után látogatás Szun Jat-szen síremlékénél, a buddhista Linggu-templomnál, majd a Ming-dinasztiát megalapító Hongwu császár monumentális mauzóleumánál. Szállás Nanjingban.
3. nap Nanjing Reggeli után látogatás a Chaotian Palotánál, majd a Nanjing Múzeumban. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁSOK SUZHOU-BAN (2 NAP/1 ÉJ)

1. nap Suzhou Érkezés után transzfer a szállodába. Látogatás a Hideg-hegyi templomnál, a kínai kertépítészet gyöngyszeménél, az Egyszerű ember politikája kertben, majd a város ősi városkapujánál. Később hajókirándulás a Nagy Csatornánál. Szállás Suzhou-ban.
2. nap Suzhou Reggeli után látogatás a Hálók Mesterének kertjében, egy selyemüzemben, a Tigris-dombon, majd riksás időutazás a régi városnegyedben. Továbbutazás. Suzhou kertjei 360 fokban.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK ZHEJIANG TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁSOK HANGZHOU-BAN (2 NAP/1 ÉJ)

1. nap Hangzhou Érkezés után transzfer a szállodába. Később városnézés a festői szépségű Nyugati-tó körül, látogatás egy teaültetvényen. Szállás Hangzhouban. 
2. nap Hangzhou Reggeli után látogatás Kína egyik legszebb buddhista templomában, a „Lélek rejteke kolostorban” (Lingyin si), illetve a mellette található Feilai-csúcsnál, ahol a sziklafalba Buddha-alakok sokaságát faragták a 10-14. században. A Lélek rejteke kolostor 360 fokban.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK ANHUI TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁS A HUANGSHAN-HOZ (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Huangshan Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás a Huangshannál.
2. nap Huangshan Reggeli után felemelkedés drótkötélpályán a hegy tetejére, majd látogatás a „Nyugati Tengernél”, ahonnan lélegzetállító látvány tárul az utazó elé. A hegycsúcs alatt lebegő, és folyamatosan hullámzó felhők összefüggő tengeréből szigetekként törnek az ég felé a környező hegycsúcsok. Szállás a hegy tetején.
3. nap Huangshan Felejthetetlen napfelkelte a Huangshan tetején, majd leereszkedés a hegy lábához. Később séta Tunxi régi utcáján. Szállás a Huangshannál.
4. nap Huangshan – Tangyue Reggeli után továbbutazás Shexian járásba, látogatás Tangyue falvában, s annak díszes kapuinál. Továbbutazás. A Huangshan 360 fokban.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A HUANGSHAN-HOZ (3 NAP/2 ÉJ)

1. nap Huangshan Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás a Huangshannál.
2. nap Huangshan Reggeli után felemelkedés drótkötélpályán a hegy tetejére, majd látogatás a „Nyugati Tengernél”, ahonnan lélegzetállító látvány tárul az utazó elé. A hegycsúcs alatt lebegő, és folyamatosan hullámzó felhők összefüggő tengeréből szigetekként törnek az ég felé a környező hegycsúcsok. Szállás a hegy tetején.
3. nap Huangshan Felejthetetlen napfelkelte a Huangshan tetején, majd leereszkedés a hegy lábához. Látogatás Hongcun UNESCO világörökségi városkájához. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK FUJIAN TARTOMÁNYBAN

KÖRUTAZÁS FUJIAN TARTOMÁNYBAN (7 NAP/6 ÉJ)

1. nap Quanzhou Érkezés Quanzhou városába, transzfer a szállodába. Szállás Quanzhouban.
2. nap Quanzhou Reggeli után városnézés az egykor lenyűgöző fényű, mozgalmas kikötővárosban. Látogatás a nevezetes, buddhista Kaiyuan-templomban, valamint az ország egyik legfontosabb mohamedán műemlékénél, a Nagymecsetben. Később kirándulás Chongwu városánál, mely egyike az ország legszebb állapotban fennmaradt, tradicionális településeinek. Szállás Quanzhouban.
3. nap Quanzhou – Xiamen Reggeli után továbbutazás Xiamen városába. Látogatás a Gulang-szigeten, mely egykor a Kínában élő külföldiek kedvelt nyaralóhelye volt. Erről az időszakról mesélnek a máig megmaradt koloniális villaépületek.  A Tang-korban alapított buddhista Déli-Putuo-templom megtekintése. Szállás Xiamenben.
4. nap Xiamen Reggeli után egész napos kirándulás Yongdingbe, a hakka kisebbség különleges, kör alakú lakóházaihoz (tulou). Szállás Xiamenben.
5. nap Xiamen – Wuyi-hegy Reggeli után transzfer a repülőtérre, továbbrepülés a Wuyi-hegyhez. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás a Wuyi-hegynél. A Wuyi-hegy 360 fokban.
6. nap Wuyi-hegy Reggeli után egész napos kirándulás a Wuyi-hegy tradicionális kínai tájképeket idéző, festői szépségű vidékén. Szállás a Wuyi-hegynél.
7. nap Wuyi-hegy Reggeli után a kirándulás folytatódik, látogatás Xiamei falvában. Továbbutazás. 
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK SICHUAN TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁSOK CHENGDU KÖRNYÉKÉN (3 NAP/2 ÉJ)

1. nap Chengdu Érkezés Chengduba, transzfer a szállodába. Látogatás a híres Tang-kori költő szalmakunyhójánál, s az emlékére emelt templomnál. Szállás Chengduban.
2. nap Chengdu – Qingcheng-hegy Reggeli után egész napos kirándulás Dujiangyan ősi vízművéhez, majd a taoizmus szent hegyéhez, a Qingcheng-hegyhez, amelynek tetejéről szemet gyönyörködtető kilátás nyílik a környező vidékre. Szállás Chengduban. 
3. nap Chengdu Reggeli után látogatás a Pandatenyésztő központban. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejére

KÖRUTAZÁS SICHUAN TARTOMÁNYBAN (6 NAP/5 ÉJ)

1. nap Chengdu Érkezés után séta az óváros tradicionális utcáin (Zhaixiangzi), majd transzfer a szállodába. Szabad program. Szállás Chengduban.
2. nap Chengdu – Leshan – Emei-hegy Reggeli után látogatás a Panda Központban, majd utazás a Lingyu templomhoz és a leshan-i Nagy Buddhához, amely 71 méteres magasságával Kína legnagyobb kőszobra. Továbbutazás az Emei-hegyhez, látogatás a hegy lábánál álló Baoguo templomban. Szállás az Emei-hegynél. A Leshan 360 fokban.
3. nap Emei-hegy – Chengdu Reggeli után kirándulás a hegyen, amelyre drótkötélpályás felvonóval hághatnak fel. Látogatás a Wannian (Tízezer Év) templomban, majd a Qingyin (Tiszta Hang) pavilonban. A hegy tetejéről lehetőség nyílik letekinteni a körülötte elterülő tájra. Leereszkedés, majd továbbutazás Chengduba. Szállás Chengduban.
4. nap Chengdu – Huanglong – Jiuzhaigou Reggeli után transzfer a repülőtérre, továbbrepülés Jiuhuang repterére. Érkezés után látogatás a Huanglong (Sárga sárkány) Nemzeti Parkban. Továbbutazás Jiuzhaigouhoz. Szállás Jiuzhaigounál. 
5. nap Jiuzhaigou Reggeli után egész napos kirándulás a Jiuzhaigou Nemzeti Park lélegzetelállító szépségű természeti vidékén. Szállás Jiuzhaigounál. Jiuzhaigou 360 fokban.
6. nap Jiuzhaigou Reggeli után transzfer a repülőtérre, továbbutazás.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK GUANGXI TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁSOK GUILINBAN ÉS KÖRNYÉKÉN (3 NAP/2 ÉJ)

1. nap Guilin Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Guilinben.
2. nap Guilin – Yangshuo Reggeli után hajókirándulás a Li-folyón Yangshuoba. Visszatérés Guilinba, látogatás az Elefántormány-sziklánál. A Li-folyó 360 fokban. Szállás Guilinben.
3. nap Guilin Reggeli után kirándulás a Sásfurulya-barlanghoz. Továbbutazás
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁSOK SANJIANG ÉS ZHAOXING KÖRNYÉKÉN (3 NAP/2 ÉJ)

1. nap Sanjiang Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Sanjiangban.
2. nap Sanjiang Reggeli után látogatás a chengyang-i fedett, erődítményre hasonlító „Szél és Eső hídnál”, a mapang-i dobtoronynál, majd a dong kisebbség falvaiban. Szállás Sanjiangban.
3. nap Sanjiang – Zhaoxing Reggeli után továbbutazás Zhaoxing-ba (Guizhou tartomány), látogatás a dong kisebbség tradicionális falvában, Tang’an-ban. Továbbutazás
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS LONGSHENG RIZSTERASZAIHOZ (2 NAP/1 ÉJ)

1. nap Guilin/Yangshuo – Ping An Reggeli után továbbutazás Ping An falvába. Út közben látogatás egy teaültetvényen, és a yao kisebbség falvában, Huangluoban. Szállás Ping An faluban.
2. nap Ping An – Guilin/Yangshuo Reggeli után kirándulás a vidék lenyűgöző, teraszos rizsföldjeihez, majd látogatás a zhuang kisebbség egyik falvában. Visszatérés Gulinbe vagy Yangshuoba.
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK GUIZHOU TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁSOK GUIYANG ÉS ANSHUN KÖRNYÉKÉN (3 NAP/2 ÉJ)

1. nap Guiyang Érkezés Guiyangba, transzfer a szállodába. Szállás Guiyangban.
2. nap Guiyang - Anshun Egész napos kirándulás a környék legfontosabb látnivalójához, a monumentális Huangguoshu-vízeséshez, majd a Sárkánypalota cseppkőbarlanghoz, melyet egy kellemes csónaktúra során fedezhetünk fel. Szállás Anshunban.
3. nap Anshun Reggeli után látogatás Tianlong és Tunbao hagyományos falvaiban. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁSOK GUIYANG ÉS KAILI KÖRNYÉKÉN (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Guiyang Érkezés Guiyangba, transzfer a szállodába. Szállás Guiyangban.
2. nap Guiyang – Kaili Reggeli után továbbutazás Kaili vidékére, látogatás a miao kisebbség falvaiban. Szállás Kailiben.
3. nap Kaili – Guiyang Reggeli után kirándulás a miao kisebbség falvaiban, majd visszatérés Guiyangba. Látogatás a Qianling parkban. Szállás Guiyangban.
4. nap Guiyang Reggeli után látogatás Qingyan hagyományos szerkezetű városkájában. Továbbutazás. 
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK YUNNAN TARTOMÁNYBAN

KIRÁNDULÁSOK KUNMING KÖRNYÉKÉN (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Kunming Érkezés Kunmingba, transzfer a szállodába. Szállás Kunmingban.
2. nap Kunming Reggeli után látogatás az egyedülálló látványt nyújtó Kőerdő különleges alakú, szürke karsztkúpjaihoz. Később kirándulás a Sani kisebbség falvaihoz. Szállás Kunmingban. A Kőerdő 360 fokban.
3. nap Kunming Reggeli után kirándulás a Sárkány-kapu templomaihoz és a fenséges Nyugati-hegyhez, majd látogatás az Arany-templomnál. Szállás Kunmingban.
4. nap Kunming Reggeli után szabad program. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁSOK DALI KÖRNYÉKÉN (3 NAP/2 ÉJ)

1. nap Dali Érkezés Daliba, transzfer a szállodába. Szállás Daliban.
2. nap Dali Reggeli után kirándulás a város melletti Cang-hegyen, ahonnan szemet gyönyörködtető kilátás nyílik az Erhai-tóra. Később hajókirándulás az Erhai-tavon, majd séta Dali óvárosában. Szállás Dailban.
3. nap Dali Reggeli után látogatás a Chongsheng templomnál, illetve a város jelképeként ismert Három pagodánál. A Három pagoda 360 fokban. Később kirándulás a bai kisebbség hagyományos szerkezetű városkájában, Xizhou-ban. Továbbutazás.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁSOK LIJIANG KÖRNYÉKÉN (4 NAP/3 ÉJ)

1.nap Lijiang Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Lijiangban.
2. nap Lijiang Reggeli után kirándulás a Jáde Sárkány-hegyhez, majd látogatás Shuhe tradicionális városkájában. Shuhe 360 fokban. Szállás Lijiangban. Lijiang 360 fokban.
3. nap Lijiang Reggeli után kirándulás a Tigris Ugrás szoroshoz, majd látogatás Shigu városkájában, majd a Jangce első kanyarulatánál. Szállás Lijiangban.
4. nap Lijiang Reggeli után séta Lijiang óvárosában. Látogatás a Mu palotában, a naxi kisebbség uralkodóinak egykori rezidenciáján, majd a Fekete Sárkány-tónál és a Dongba Múzeumban. A Mu Palota 360 fokban. Továbbutazás.  
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁSOK XISHUANGBANNA KÖRNYÉKÉN (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Xishuangbanna Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Xishuangbannaban.
2. nap Xishuangbanna Reggeli után egész napos kirándulás Ganlanba vidékére, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a dai kisebbség falvait, s a buja trópusi tájat. Látogatás a Menglun botanikus kertben. Szállás Xishuangbannaban.
3. nap Xishuangbanna Reggeli után látogatás a dai kisebbség hagyományos piacain, Jingzhen Nyolcszögletű pagodájánál, majd Nannuo teatermelő vidékén, a pu’er tea hazájában és a környéki falvakban. Szállás Xishuangbannaban.
4. nap Xishuangbanna Reggeli után kirándulás a Vad Elefántok völgyébe, ahol a lombkorona szintjén vezető ösvényről szemlélhetjük a vadon élő elefántok, s a vidék gazdag állatvilágának életét. Továbbutazás. 
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK TIBETBEN

KIRÁNDULÁSOK LHÁSZA KÖRNYÉKÉN (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Lhásza Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Lhászában.
2. nap Lhásza Reggeli után látogatás a Tibet szimbólumaként is ismert Potala Palotában. Délután látogatás a 7. században alapított, a tibeti, kínai és nepáli építészeti elemek ötvözésével épült Jokhang templomban, és a templomot övező Bakhor zarándokúton és vásáron, ahol tradicionális tibeti és nepáli műtárgyakat áruló üzletecskék, hangulatos teaházak várják az utazókat. Szállás Lhászában. A Potala Palota 360 fokban.
3. nap Lhásza Reggeli után látogatás a Drepung kolostorban, majd a Sera kolostorban. Ezek a hatalmas 15. századi kolostorvárosok fénykorukban több ezernyi szerzetes lakhelyéül szolgáltak. Később látogatás a dalai lámák egykori nyári rezidenciájában, a Norbu Lingkában és egy szőnyegüzemben. Szállás Lhászában.
4. nap Lhásza Reggeli után transzfer a repülőtérre.
 

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁSOK SHIGATSE KÖRNYÉKÉN (4 NAP/3 ÉJ)

1. nap Shigatse Érkezés a pancsen lámák városába, majd transzfer a szállodába. Szállás Shigatseban. 
2. nap Shigatse – Rongbuk-kolostor Reggeli után látogatás a város nyugati felén található Tashilunpo-kolostorhoz, a pancsen lámák hagyományos székhelyéhez, a gelukpa rend legfontosabb kolostorához. Később továbbutazás az 5000 méteres tengerszint feletti magasságban álló Rongbuk-kolostorhoz. Szállás a kolostor közelében.
3. nap Rongbuk-kolostor – Shigatse Reggeli után kirándulás az Everest alaptáborához, majd visszatérés Shigatse városába. Szállás Shigatseban. 
4. nap Shigatse Reggeli után továbbutazás.
 

Vissza a tetejére

 

Kína, programok, körutazás, üdülés, Peking, Beijing, Xian, Datong, Pingyao, Chengde, Luoyang, Shanghai, Nanjing, Suzhou, Hangzhou, Chongqing, Chengdu, Zhangjiajie, Hong Kong, Makaó, Guangzhou, Kanton, Guilin, Yanghsuo, Kunming, Lijiang, Dali, Xishuangbanna, Tibet, Lhásza, privát programok, testre szabott programok, egyéni programok