Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre
 

Laosz - PROGRAMOK

 

Irodánk helyismeretének és válogatott partnereinek köszönhetően szervez 
 
- tetszőleges időpontban
- tetszőleges látszámnak (akár 1 főtől)
- tetszőleges program sűrűséggel, kombinációval
- tetszőleges szállásokon
- tetszőleges ellátással
 
testreszabott (PRIVÁT) utakat, helyi idegenvezetéssel (angol nyelven)!
 
Prospektusunk letöltése
 

Aktuális Laoszt érintő csoportos útjaink:

VIETNAM-LAOSZ-KAMBODZSA KÖRUTAZÁS (2017. március 2.-március 19.)

VIETNAM-LAOSZ-KAMBODZSA KÖRUTAZÁS (2017. november 10.-november 27.)


»KÖRUTAZÁS LAOSZBAN
»KIRÁNDULÁSOK VIENTIANE-BEN ÉS KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK LUANG PRABANG-BAN ÉS KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK PAKSE KÖRNYÉKÉN


KÖRUTAZÁS LAOSZBAN

ISMERKEDÉS LAOSSZAL (4 nap/3 éj

1. nap Vientiane
Megérkezés Vientianebe. Transzfer a hotelbe. Rövid pihenő után Laosz fővárosának felfedezésére indulunk. /That Luang aranyló chedije, a Patuxai diadalíve, Talat Sao piaca és ősi templomok: a Ho Phakeo, a Wat Si Saket és a Wat Si Muang/. Szállás Vientianeben.

2. nap Vientiane - Luang Prabang
Reggeli után transzfer a repülőtérre. Rövid repülőút Luang Prabang kedves UNESCO világörökségi védettséget élvező városába. Transzfer a hotelbe, majd a buddhista templomcsodák közé indulunk. /Wat Xieng Thong, Wat Mai, Wat Visouval, Wat That Luanggal, Wat Saen/ Szállás Luang Prabangban.

3. nap Luang Prabang
Reggeli után egész napos kirándulásra teszünk a híres Pak Ou mészkő- barlangokhoz. A barlangokat a tekergő Mekong folyón csónakkal közelítjük meg. A sziklatemplomban számtalan Buddha-szobort láthatunk. A nap folyamán Ban Xang Hai korsókészítő falvát is felkeressük, ahol manapság a híres korsókat Lao-lao itallal töltögetik kedvünkre, majd kirándulás a Phusi hegy templomaihoz és a Királyi Palotához. Szállás Luang Prabangban.

4. nap Luang Prabang 
Reggeli után transzfer a repülőtérre.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK VIENTIANE-BEN ÉS KÖRNYÉKÉN

EGÉSZ NAPOS VÁROSNÉZÉS VIENTIANE-BEN

A laoszi fővárosban tett egész napos, tartalmas túra Vientiane legszebb látnivalóit öleli fel, mint például az ország vallási építészetében példaértékű That Luang aranyló chedije, a Patuxai diadalíve, vagy a három ősi templomegyüttes: a Wat Phrakeo, a Wat Si Saket és a Wat Si Muang.

 

EGÉSZ NAPOS KAJAKTÚRA A NAM LINK-EN

A kajktúra során érintetlen természetbe találjuk magunkat, lélegzetállító szurdok veszélytelen zubogók között kellemes felfrissülés a szubtrópusi hőségben.

 

EGÉSZ NAPOS HAJÓKIRÁNDULÁS A NAM NGUM-ON

Ez a mesterségesen felduzzasztot tó kellemes kikapcsolódást kínál a kulturális látnivalók között. A nap folyamán hajóval járjuk körbe a kis szigeteket és fölkeressük a Ban Ken állatkertet.

 

FÉLNAPOS VÁROSNÉZÉS VIENTIANE-BEN 

A félnapos városnézés keretében felkeressük a Patuxai diadalívét, a That Luangot és a központi piacot.

Vissza a tetejére

FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS A NÉPRAJZI, KULTURÁLIS- ÉS BUDDHA PARKBA


A fővárostól 24 kilométerre található Buddha Park a hindu és buddhista vallások legkarakteresebb mitológiai alakjait vonultatja fel, egymással olyan bizarr összhangban, hogy akár az ősi indiai vallások panteonjában is érezheti magát a látogató, míg a Néprajzi Park a laoszi kultúra máig élő hagyományait villantja fel a vendégeknek a félnapos program alatt.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK LUANG PRABANG-BAN ÉS KÖRNYÉKÉN

LUANG PRABANG KINCSEI (4 nap / 3 éj)

1. nap Luang Prabang Érkezés Luang Prabangba, transzfer a szállodába, majd városnézés Luang Prabangban. Látogatás a Nemzeti Múzeumban (egykori Királyi Palota), majd barangolás Phu Si hegyén

2. nap Luang Prabang Félnapos hajókirándulás Pak Ou buddhista barlangszentélyeihez. A barlangok a tekergő Mekong-folyón csónakkal közelíthetőek meg. A folyópart változatos tájai békés hangulatba ringatják az utazót. A sziklatemplomokban számtalan Buddha-szobrot láthatunk, míg a meredek hegyoldalból páratlan kilátásban is gyönyörködhetünk. Délután kirándulás a fantasztikus Kuang Si vízesésekhez, ahol lehetőség van megmártózni a kristálytiszta vizű, természetes medencékben, vagy felfrissülni a zuhatagokban. Útközben megálló egy khmu törzsi faluban

3. nap. Luang Prabang Reggeli után utazás egy izgalmas kirándulásra. Az út Henri Mouhot, Angkor felfedezőjének sírja mellett vezet egy meredek, buja zöld erdő övezte folyópartra. A folyón való átkelés után 1,5 órás elefántkirándulás következik. Látogatás egy törzsi faluban, majd kirándulás Tad Se különös vízeséseihez. Pihenés a zúgóknál, majd visszatérés kis motorcsónakokkal bázisunkra

4. nap. Luang Prabang Reggeli után városnézés Luang Prabang világörökségi utcáin. Érintett szent helyek: Wat Xieng Thong, Wat Vison egyedülálló faszobor kollekciója, a Sisavang Vong király hamvait őrző Wat That Luang, illetve a a Mekong parti Wat Prabat, melynek kertjéből gyönyörű naplemente látható. Transzfer a repülőtérre

 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK PAKSE KÖRNYÉKÉN

HAJÓKIRÁNDULÁS A VAT PHOU FEDÉLZETÉN (3 NAP/2 ÉJ)

1. nap Pakse – Champassak – Vat Phou fedélzete Reggel hajós transzfer Pakseból Champassakba. Érkezés után felszállás a Vat Phou fedélzetére. Ebéd. Délután látogatás a hajó névadójához, Wat Phou UNESCO világörökségi védettséget élvező khmer templomegyütteséhez. Wat Phou 360 fokban. Visszatérés a hajóra, hangulatos, naplementés vacsora. Éjszakára kikötés egy laoszi falu közelségében. Éjszaka a hajó fedélzetén.
2. nap Huei Thamo – Oum Muong – Khong-sziget Reggeli a hajó fedélzetén, majd kirándulás a Huei Thamo falva mellett található érintetlen khmer templomhoz, Oum Muonghoz. Visszatérés a hajóhoz, ebéd a fedélzeten. Délután kikötés a Khong-szigeten, látogatás Ban Dua Tae hagyományos laoszi falvában. Este vacsora a hajón. Éjszaka a hajó fedélzetén.
3. nap Ban Veuthong – Xieng Di – Khong Pha Peng – Pakse Reggeli után a hajókirándulás folytatódik Ban Veuthong falváig, ahol kisebb hajókra szállva folytatjuk utunkat az apróbb szigetek között, ahol alkalmunk nyílik a gyarmati időszak francia emlékeinek megtekintésére is. Nap közben ebéd Xieng Di halászfalvában. Kirándulás Khong Pha Peng gyönyörű vízeséséhez a kambodzsai határ közelségében. Visszatérés Pakseba. 

Vissza a tetejére

 

Laosz, programok, körutazások, kirándulás, nyaralás, Vientianne, Luang Prabang, Pakse, privát programok, testre szabott programok, egyéni programok