Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre
 

Sri Lanka - TENGERPARTOK

NEGOMBO

Negombo partszakasza a főváros közelségében fekszik, mindössze 15 kilométerre Colombo nemzetközi repülőterétől, így ideális helyszín a sri lankai utazások nyitányaként vagy zárásaként. Széles, finom homokos tengerpartja mellett Negombo környéke a gyarmati időszak számos emlékével, valamint gyönyörű természeti helyszínekkel is szolgál.
 
BENTOTA

Bentota aranyhomokos, pálmafás tengerpartja igazi romantikus pihenőhely, ahol nagy számú igényes szállodából válogathatunk. A tengerparti sütkérezés mellett a különféle vízi sportok, valamint a közeli lagúnához és a Bentota-folyó lenyűgöző, sokszínű természeti szépségéhez, s magróve erdejéhez tett hajókirándulás teheti még felejthetetlenebbé az itt töltött pihenést.

 

KALUTARA ÉS WADDUWA

Kalutara és Wadduwa elnyúló, zöldellő kókuszpálmákkal tarkított, csendes, meghitt partszakaszai a szigetország legszebb pihenőhelyei közé tartoznak. Ideális helyszínek mindazok számára, akik a turisták által kevésbé elárasztott, édeni szépségű partot keresnek.
 
TANGALLE

A sziget déli csücskében található Tangalle egyike Sri Lanka legérintetlenebb, édeni szépséget és nyugalmat árasztó partszakaszainak. Ezen a vidéken találhatóak az ország legfontosabb teknősmenhelyei, de felejthetetlen kirándulásokra indulhatnak a közeli Yala és Bundala nemzeti parkokba is. 

 

Sri Lanka, tengerpart, tengerpartok, strandok, nyaralás, Negombo, Bentota, Kalutara, Wadduwa, Tangalle, Ahungalla,