Angkor Tours
Vissza a Főoldalra

1012 Budapest,
Attila út 121.
T./f: (1) 214-4847
Nyitva: H-P 10:00-18:00

angkor@angkortours.hu


MKEH eng. szám: U-000651
Feliratkozás
Hírlevélre
 

Thaiföld - PROGRAMOK

Irodánk helyismeretének és válogatott partnereinek köszönhetően szervez
 
- tetszőleges időpontban
- tetszőleges létszámnak (akár 1 főtől)
- tetszőleges program sűrűséggel, kombinációval
- tetszőleges szállásokon
- tetszőleges ellátással
 
testreszabott (PRIVÁT) utakat, helyi idegenvezetéssel (angol, német nyelven)!
 
Prospektusunk letöltése
 
Aktuális, Thaiföldet érintő magyar idegenvezetős, csoportos utunk:

THAIFÖLD-KAMBODZSA KÖRUTAZÁS (2016. november 11. - november 25.)

THAIFÖLD-LAOSZ-KAMBODZSA KÖRUTAZÁS (2017. január 5. - január 20.)


»KÖRUTAZÁSOK THAIFÖLDÖN
»KIRÁNDULÁSOK BANGKOKBAN ÉS KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK A KORATRA (KELET-THAIFÖLD)
»KIRÁNDULÁSOK SUKHOTHAI KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK CHIANG MAI KÖRNYÉKÉN
»KIRÁNDULÁSOK CHIANG RAI KÖRNYÉKÉN (É-THAIFÖLD)
»MAE HONG SON-I KIRÁNDULÁSOK (ÉNY-THAIFÖLD)
»KIRÁNDULÁSOK PHUKETEN
»KIRÁNDULÁSOK SAMUIN
»KIRÁNDULÁSOK CHANG-SZIGETÉN


KÖRUTAZÁSOK THAIFÖLDÖN

THAIFÖLDI KÖRÚT (8 nap/7 éj)

1. nap Bangkok Érkezés Bangkokba, transzfer a szállodába. Szállás: Prince Palace Hotel 3*+
2. nap Bangkok - Ayutthaya - Phitsanulok Elutazás Sziám ősi fővárosába, Ayutthayába (Történelmi Park templomai) Ayutthaya 360 fokban, majd Saraburi (Phra Buddha templom), ill. Lopburi felé (a Monkey Shrine és az ősi khmer templomok megtekintése). Vacsora és szállás Pitsanulokban: Amarin Lagoon Hotel 3*+.
3. nap Phitsanulok - Sukhothai - Phrae Utazás Sukhothaiba, az első thai királyi fővárosba (Történelmi Park) Sukhothai 360 fokban. Útközben látogatás Lampang burmai templomainál (Wat Chom Sawan, Prathat Shoe Hae, ananászfarm). Vacsora és szállás Phraeban: Phrae Maeyom Hotel 3*+
4. nap Phrae - Phae Muang Phi - Chiang Rai Indulás Baan Pratabjai és Phae Muang Phi nevezetességeihez (tradicionális thai faház, ill. a Wat Sri Kom Kam templom), majd utazás a burmai és laoszi határra, az Arany Háromszögbe. Vacsora és szállás Chiang Raiban: Wiang Inn Hotel 3*+
5. nap Chiang Rai - Mae Sai - Chiang Mai Utazás a Mae Salong hegyvidékre, ahol az aka és yao törzsek életével ismerkedhetünk meg, majd a burmai határra, Mae Saiba. Este „khantoke” kulturális vacsoraest Chiang Maiban. Szállás: Chiangmai Orchid Hotel 3*+
6. nap Chiang Mai - Bangkok Reggeli után dzsungeltúra az észak-thaiföldi hegyekben: elefánttábor, elefántogolás az őserdőben, bambusztutajozás egy hegyi folyón és túrázás az erdei ösvényeken. Látogatás egy kézművesfaluban. Este vacsora, majd vonatozás Bangkokba. Éjszaka a hálókocsikban.
7. nap Bangkok Érkezés Bangkokba a reggeli órákban. Városnézés: Wat Traimit, Wat Pho, Királyi Palota, Wat Phra Keo, Wat Benchamabopit. A Királyi Palota 360 fokban. Vacsora és szállás Bangkokban: Prince Palace Hotel 3*+
8. nap Bangkok Reggeli után transzfer a repülőtérre, a következő desztináció felé induló repülőgéphez.

Az ár tartalmazza: a programok és belépők költségét angol nyelvű idegenvezetéssel, 6 éj szállást a feltüntetett (teltház esetén azonos kategóriájú) szállodákban, kétágyas elhelyezéssel, 1 éjszakát vonaton, másodosztályú hálókocsiban, reggelis ellátást, továbbá a feltüntetett főétkezéseket és transzfereket
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK BANGKOKBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

EGÉSZ NAPOS BANGKOKI VÁROSNÉZÉS

A városnézés során Bangkok kulturális örökségeit keresik fel: Wat Traimit (az Arany Buddha temploma), Wat Pho (a Fekvő Buddha temploma), Wat Benchamabopit (Márvány-templom), a délután folyamán pedig a színpompás Királyi Palotával és a pazar díszítésű királyi templommal, a Wat Phra Keo-val (a Smaragd Buddha templomával) ismerkedhetnek meg. Wat Pho 360 fokban.

Program ára

FÉLNAPOS VÁROSNÉZÉS BANGKOKBAN

A városnézés során Bangkok leghíresebb templomait keresik fel: Wat Traimit (az Arany Buddha temploma), Wat Pho (a Fekvő Buddha temploma), Wat Benchamabopit (Márvány-templom).

Program ára

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A DAMNERN SADUAKI ÚSZÓPIACRA ÉS A KWAI FOLYÓHOZ

A Damnoen Saduak úszó piac és a Kwai-folyó nevezetes hídjának megtekintése. Ebéd egy folyóparti étteremben, a túra során pedig rövid látogatás Nakom Pathom-ban, ahol Délkelet-Ázsia legnagyobb pagodája magasodik.

Program ára

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A DAMNERN SADUAKI ÚSZÓPIACRA ÉS A RÓZSA KERTBE

Utazás a híres úszópiacra, megálló Nakorn Pathom hatalmas pagodájánál. Ebéd a gyönyörű rózsakertben, amit egy "thai folklórt" bemutató show követ. Lehetőség van (felár ellenében) elefántogolásra és a közeli állatkert megtekintésére is.

Program ára

Vissza a tetejére

FÉLNAPOS CSÓNAKKIRÁNDULÁS A BANGKOKI CSATORNÁKON

Motoros csónakkal indulnak a Chao Phraya-folyó nyüzsgésébe, majd a környező, csendesebb csatornákat, a klongokat keresik fel, ahol a kelet egzotikus árucikkeit kínálják a vízen élő bangkokiak. A hajókirándulás során a Hajnal Templománál,  a Wat Arunnál is megállnak. A Wat Arun 360 fokban.

Program ára

THAI VACSORAEST ÉS TÁNC SHOW

A hangulatos este során egy hagyományos, thai stílusú étteremben, keleti módra, a földön elhelyezkedve kóstolhatják meg a világhírű thai ételkülönlegességeket, miközben remek tradicionális táncokkal is kényeztetik önöket.

Program ára

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A KWAI-FOLYÓHOZ

Utazás a Bangkoktól 128 km-re fekvő Kanchanaburiba és a Kwai-folyó partjait összekötő nevezetes hídhoz, melyen a japánok másfél éven át szállították utánpótlásukat Szingapúr és a burmai dzsungelfrontok között. A kirándulás során ellátogatnak a Háborús Múzeumhoz és a szövetségesek temetőjéhez is, majd vonattal indulnak tovább Nam Tokba, ahol többek között egy szép vízesés várja a látogatókat. Ebéd egy helyi étteremben.

Program ára

SZAFARI PARK/TENGERI PARK

Egész napos túra a főváros állatkertjébe, a Szafari Parkba, ahol az autónk biztonságos védelmében fedezhetik fel a vadállatok világát, míg a Tengeri Parkban rendszeres vízi showk várják a látogatókat. Ebéd nap kozben.

Program ára

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS AYUTTHAYÁBA

Bangkoktól 86 km-re északra, három folyó - a Chao Phraya, a Pa Sak és a Lopburi - ölelésében fekszik a thaiok történelmének legfényesebb fővárosa, Ayutthaya. Ayutthaya 360 fokban A jelenleg világörökségi védettséget élvező birodalmi székhely a khmerek leigázása után vált a térség legfontosabb központjává, s négy hosszú évszázadon át őrizte pozícióját. Sziám korábbi fővárosát egy buszos kirándulás keretében keressük fel, mely során a Nyári Palotát, Bang Pa In-t is megtekintjük. 
 
 
EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A TENGERHEZ

Kirándulás a Bangkoktól 130 km-re fekvő híres thai tengerparti üdülőközpontba, onnan pedig hajós kirándulás „Koh Lam”-ra (a Korall-szigetre). Az üvegfenekű hajó a tenger élővilágának életébe is belátást enged, s természetszerűleg az ebéd is a tenger gyümölcseiből ad ízelítőt.

Program ára

Vissza a tetejére

KÉT NAP A KWAI DZSUNGELÉBEN

1. nap Utazás reggel Kanchanaburiba. Felkeresik a Háborús Múzeumot és a szövetséges hadifoglyok temetőjét. Ezután ún. hosszúfarkú csónakon fedezik fel a dzsungel folyóhoz közeli részeit. Ebéd, majd hajózás a Pokoltűz-hágó háborús emlékműhöz. Rövid kirándulás az eredeti Halálvasúthoz. Vacsora majd tradicionális mon táncelőadás.  Szállás: Jungle Rafts Floatel
2. nap Reggeli után látogatás egy közeli mon törzsi faluban. Fakultatív  elefántoglás a bambuszerdőben. Ebéd, majd délután utazás az ún. Halálvasúton, gyönyörű kilátással a tájra és a fából készült viaduktra, melyet egykor a szövetséges hadifoglyok építettek. Transzfer Bangkokba.

Program ára

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK A KORATRA (KELET-THAIFÖLD)

KELET-THAIFÖLDI KÖRUTAZÁS (3 nap/2 éj)

1. nap: Bangkok – Saraburi – Lopburi – Khao Yai Nemzetil Park Indulás a bangkoki szállodából Saraburiba, látogatás a Phra Buddha Badh szentélynél, ahol Buddha lábnyoma és egy szép harangsor is található. Továbbutazás Lopburi irányába, látogatás a Wat Phra Si Maha és a Phra Prang Sam Yod templomoknál, majd Prang Khaek, Thaiföld központi régiójának legrégebbi műemlékének és khmer stílusú hindu szentélyének megtekintése. Út közben megálló a Khao Yai Nemzeti Parkban és a Wat Theppithak templomnál, mely nek legfőbb érdekessége a hegyen ülő óriás Buddha szobor. Később körülnézhetnek a Klang Dong gyümölcspiacon is. Ebéd út közben, egy helyi étteremben. Megérkezés a Khao Yai Nemzeti Parkba, bejelentkezés a szállodába, vacsora és szállás: Greenery Resort Khao Yai 3*+
2. nap: Khao Yai Nemzeti Park – Si Khiu – Pimai – Korat Reggeli a szállodában, majd kirándulás a Khao Yai Nemzeti Parkban: Haew Suwat és Klong Kaew vízeséseihez, út közben több fotóstopra is van lehetőség, majd folytatjuk utunkat a Korat felé, látogatás Si Khiu kőbányáinál. Ebéd egy helyi étteremben. Később utazás a Pimai Történeti Parkba Phimai 360 fokban, ahol a Prasat Phimai khmer templomcsoportot tekinthetik meg. A kirándulás végén megérkezés a szállodába, vacsora és szállás: Dusit Princess 4*
3. nap: Korat – Phnom Rung – Muang Tam – BangkokReggeli a szállodában, majd utazás a Prasat Phnom Rung Történeti Parkba. Phnom Rung 360 fokban. Előbb a már nem működő vulkánra épült híres, 12. századi Prasat Hin Phnom Rung templomot, majd a közelében elhelyezkedő, 11. századi  Prasat Hin Muang Tham templomot látogatják meg.  Visszatérés Bangkokba, út közben ebéd egy helyi étteremben. Érkezés késő este.
 
Ár tartalmazza: 2 főtől a programok és belépők költségét, angol nyelvű idegenvezetést, szállást kétágyas elhelyezéssel, transzfereket és feltüntetett étkezéseket!
*hoszabbítási lehetőség (+1 éj) Preah Vihear vagy a Surini elefánfesztivál érdekében
 

 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK SUKHOTHAI KÖRNYÉKÉN

KÖZÉP-THAIFÖLDI FELFEDEZÉS (3 nap/2 éj)

1. nap Sukhotai Érkezés után transzfer, majd Sukhothai ősi fővároskörzetének felfedezése. A város neve "a boldogság hajnala" illően tükrözi a thaiok első, 13. századi "birodalmi központjába" vetett hitét. A Világörökségi területen Sukhothai 360 fokban, mintegy kétszáz, jó állapotban fennmaradt rom között tett séta során érdemes elidőzni a Wat Mahathat, Wat Si Chum, Wat Sri Sawai, War Sra Sri, Wat Trapang Ngoen műemlékeinél és a Ramkamhaeng Múzeumban.  Szállás. 
2. nap Sukhothai - Phitsanulok - Sukhothai Reggeli után ismerkedés a vidéki thai életforma hagyományaival. Látogatás egy organikus farmra, ahol érdemes tradicionális indigókék ruhába bújva bekoszolni a kezünk, amikor egy rizstáblán szorgoskodunk vízibivalyok társaságában. Ebéd után helyi szövési és kerámikészítési technikák bemutatása. Később betérő Phitsanulok városába, Thaiföld leghíresebb Buddha-szobrának megtekintésére (Wat Mahathat) és a helyi folkmúzeum felfedezésére, a helyi, folyóparti piaci séta után visszatérés Sukhothaiba. Szállás
3. Sukhothai - Si Satchanalai Reggeli után utazás a 60 kilométerre található Si Satchanalai Történeti Parkba. Si Satchanalai 360 fokban Séta a műemléki területen. a 130-nál több "középkori" épület közöttt szakítsunk időt a Wat Phra Si Rattana Mahathat, a Wat Khao Suwan Khiri, a Wat Chang Lom, a  Wat Chedi Chet Thaeo, a Wat Suan Kaeo Utthayan és a Wat Nang Phaya megtekintésére és, ha időnk engedi, a kerámiamúzeumot is keressük fel. Nap közben ebéd. Késő délután transzfer a repülőtérre. 

Ár tartalmazza: 2 főtől a programok és belépők költségét, angol nyelvű idegenvezetést, szállást kétágyas elhelyezéssel, transzfereket és feltüntetett étkezéseket!

Program ára

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK CHIANG MAI KÖRNYÉKÉN

FÉLNAPOS VÁROSNÉZÉS CHIANG MAIBAN

Látogatás a 700 éves Wat Chiangmunnál, majd a Wat Pra Singhet keressük fel, ahol 1500 éves Buddha-képet őriznek. Később felkeressük Wat Suandokot, továbbá a város szerkezetével ismerkedünk. Wat Suandok 360 fokban.
 
 
FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS DOI SUTHEPHEZ

Utazás Doi Suthep gyönyörű hegyi falvába, ahol a kilátás mellett a híres Wat Prathat templomot is megcsodálhatjuk. Később látogatás egy közeli meo faluba. Doi Suthep 360 fokban.

Program ára

Vissza a tetejére

FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS LAMPOONBA

Kirándulás a fehér karenek falvába, majd utazás a gyönyörű lányairól és ruháiról híres Pasangba, ahol a Wat Prabat Takpa templomot is megcsodálhatjuk. Később utazás Lampoonba, ahol a legészakibb angkori templom utódjával ismerkedhetünk meg: Wat Prathat Haripoonchai.
 
 
FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS AZ "ELEFÁNTOK MUNKÁBAN" SHOW-RA
 
Utazás a közeli elefánt-show helyszínére. A bemutató mellett meglátogatják a Mae Sa-vízesést és egy orchideafarmra is betekinthetnek. 
 

Vissza a tetejére

ELEFÁNTSZAFARI ÉS BAMBUSZRAFTING

Utazás a dzsungelbe, ahol egy elefántbemutató után, az ormányosok hátán indulnak a dzsungelbe. Később tutajokra szállva fedezik fel az erdőt és a közeli Chieng Dao barlangot.
 
 
DOI INTHANON NEMZETI PARK

Utazás a vad orchideáiról híres észak-thaiföldi Nemzeti Parkba. A parkban tett kirándulás során láthatják Thaiföld legmagasabb pontját, továbbá felkeresik a Vachirathan-vízesést és a Wat Prathat Chomthong templomot is.

Program ára

Vissza a tetejére

KIRÁNDULÁS A VÖRÖS KARENEKHEZ

A hat órás program keretében fölkeresik a vörös karenek hegyi törzsét, s útközben érintik még a Wat Prathat Chomthong burmai stílusú pagodáját és a népszerű Mae Klang vízesést is.
 

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS AZ "ARANYHÁROMSZÖGBE"
 
Egész napos kirándulás (12 óra). A program során meglátogatják az egykori Lanna királyság központját, Chiang Sean-t, később pedig továbbutaznak Thaiföld legészakibb városába, a burmai határon fekvő Mae Saiba.
 

Vissza a tetejére

2 NAP AZ ELEFÁNTOKKAL (2 nap/1 éj)

Lampang Mahout Training & Homestay - 2 Days / 1 Night - Thumbnail1. nap Chiang Mai - Lampang Reggeli után utazás a Nemzeti Elefánt Intézethez Lampangba. Az alapítvány célja, hogy az elefántszelidítés hagyományait és az elefántok fenntarthatóságához elfogadható körülményeket biztosítson. ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY együtt tölteni egy napot az állatokkal és szelidítőikkel, a mahoutokkal. Természetbarátok és állatbarátok családias körülmények között ismerkednek meg a mahoutok életével és az elefántokkal való munkával. Szállás az alaptíványnál
2. nap Lampang - Chiang Mai Kora reggel kirádulás a közeli erdőbe, ahonnan már "saját" ormányosunk hátán elefántogolunk vissza a központba, ahol közös tréning és elefántfürdetés lesz a reszortunk. Délután visszatérés Chiang Maiba*

*opcionális 3 órás hosszabítás Lampang értékes műemlékeiért 

Program ára

Vissza a tetejére

CHIANG MAI CSILLAGTÚRA (4 nap/3 éj)

1. nap Chiang Mai Érkezés után transzfer, majd egész napos városnézés: régi városfalak és templomok: Wat Suan Dok, Jed Yot, majd utazás a hegyekbe; Chang Khien-ben különleges helyi-kávé kóstoló virágos kertek között, majd séta a fehér hmongok falujában. Naplemente a hegytetőről, a szent Wat Prathat Doi Suthep mellől. Este leereszkedés a városba. Szállás.
2. nap Chiang Mai Reggeli után utazás a környező hegyekbe. Elefántogolás Chiang Dao táborból, majd bambusztutajozás a Ping-folyón.  Ebéd után utazás a thai alföldi kulturától merőben eltérő hegyi törzsi falvakba. Betérés Palaung, Akha és Lisu falvakba. Visszatérés a városba. Szállás.
3. nap Chiang Mai Kora reggeli városfelfedezés: fedett piac, virágok, gyömölcsök, majd látogatás Wat Ket kolostorába (bepillantás a szerzetesi életbe). Ebéd után utazás a városhoz közeli Mae Rimbe, ahol egy farmmal ismerkedhetnek, majd csónakázás a Ping folyón. Séta a parton. A nap  a Wat Phra Singh-nél zárul. Szállás.
4. nap Chaing Mai Reggeli után transzfer a repülőtérre.
 
Ár tartalmazza: 2 főtől a programok és belépők költségét, angol nyelvű idegenvezetést, szállást kétágyas elhelyezéssel, transzfereket és feltüntetett étkezéseket!
 
 

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK CHIANG RAI KÖRNYÉKÉN (É-THAIFÖLD)

ÉSZAK-THAIFÖLD VILÁGA (4 nap/3 éj)

1. nap Chiang Rai Transzfer, majd városfelfedezés. Tuk-tukozás, séta és autózás a helyszínek között: Meng Rai emlékmű, piac, Wat Pra Keo, Hegyi törzsek Múzeuma és a Wat Rong Khun különleges temploma.Szállás.
2. nap Chiang Rai - Mae Salong - Doi Tung Utazás Mae Chanba, majd látogatás egy Yao törzsi faluban. Később utazás Mae Salong városkához, melyet a Kuomintang 1960-as menekültjei alapítottak. Ebéd után utazás Doi Tung hegyvidékére, betérő a hegyi törzsek falvaiba. A terület 25 éve állami védettséget élvez, így az ópiumtermesztést és erdőírtás rombolását lassan kiheveri a természet. Megálló a Mae Fah Luang kertekben, majd látogatás a buddha-relikviát őrző Wat Phrathad Doi Tung-templomnál. Visszatérés Chiang Raiba. Szállás.
3. nap Chiang Rai Egész napos kirándulás a környéken: a reggel a piaccal kezdődik, amjd utazás a törzsi falvakba és rizsföldekre. Kilátás a Szerzetes Barlangból. Hajózás a Kok-folyón egy karen faluhoz, ahonnan elefántogolás a hegyre egy Lahu törzsi faluhoz. Ebéd a faluban, majd utazás a Huay Mae Xai vízeséshez. Visszatérés Chiang Raiba. Szállás.
4. nap Chiang Rai Reggeli után transzfer a repülőtérre.

Program ára

Vissza a tetejére

CHIANG SAEN ÉS AZ ARANYHÁROMSZÖG

Egész napos kirándulás Chiang Saenbe, a 700 éves városkába, majd látogatás az "aranyháromszögbe". Burma, Thaiföld és Laosz hírhedt, egykori ópiumtermelő vidékére. Továbbutazás Mae Saiba, Thaiföld legészakibb határvárosába.
 
 
EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS ELEFÁNTOGOLÁSSAL

Egy-egy órás csónakkirándulás a Mae Kok folyón, majd 10 kilométeres elefántogolás egy Mae Kok közeli karen faluhoz. Később kellemes túra rizsföldeken és szurdokokon keresztül. A nap során hangulatos ebéd egy gyönyörű vízesésnél.
 

Vissza a tetejéreMAE HONG SON-I KIRÁNDULÁSOK (ÉNY-THAIFÖLD)

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A HOSSZÚNYAKÚAKHOZ

Dzsipes utazás a karen népcsoport Baan Nai Soi falvához, ahol a "zsiráfnyakú" asszonyairól híres padaung törzs egyik helyi közösségével ismerkedhetnek. Később másfél órás elefántogolásra indulnak az erdőbe,n majd a Pai folyón folytatják útjukat.


EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A NAMPIENG DIN-I HOSSZÚNYAKÚAKHOZ

Utazás a Pai-folyóhoz, majd hajózás a Nampieng Din-i karen törzshöz. Később dzsipes felkapaszkodás egy meo faluhoz és néhány burmai stílusú templomhoz: Wat Chong Kham és a Wat Doi Kong Moo felkeresése.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK PHUKETEN

FÉLNAPOS HAJÓKIRÁNDULÁS A PHANG NGA-ÖBÖLBEN

Reggeli transzfer a gyönyörű öbölbe. Hajókirándulás a mangróve erdő csatornáin és a lélegzetelállító mészkőszirtek között. A program folyamán felkeresik a Viking-barlangot, a James Bond szigetet és egy „tengeri nomádok” lakta falut. Napközben ebéd.
 
 
FÉLNAPOS SZIGETKIRÁNDULÁS
 
Utazás a déli partra. Útban megálló számos kilátóponton (Promthem-fok), később megálló a Rawai-part közelében a "tengeri-cigányok" falujánál, majd a Wat Chalong és Phuket városának érintése. A hotelbe való visszatérés előtt megálló a páratlan panorámát nyújtó Rang-hegyen.

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS A KORALL SZIGETRE

Reggeli transzfer a Chalong-öbölhöz, ahonnan hajóval érik el a híres szigetet. A sziget ideális kikapcsolódást nyújt Phuket „nyüzsgő világából”, öbleiben nyugodt környezetben úszkáláhatnak, sznorkelezhetnek. A program ebédet is tartalmaz.
 

EGÉSZ NAPOS KAJAKOS KALANDOZÁS A PHAN NGA-ÖBÖLBEN
 
Korai transzfer az észak-phuketi kikötőbe. Könnyű reggeli után elhajóznqk Phang Nga Tengeri Parkjába, ahol gumicsónakjaikba szállnqk, hogy testközelből élvezhessék az öböl rejtett lagúnáit, szigeteit, barlangjait.

Vissza a tetejére

EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS PHI PHI SZIGETÉRE

Reggeli transzfer a kikötőbe, áthajózás Phi Phi Donra. Szabad program a parton, majd - a svédasztalos ebéd után - egy félórás program keretében, üvegfenekű hajóval leshetnek a tenger kincsei közé. A korallokkal való ismerkedés után áthajóznak Phi Phi Lee lagúnájához is.
 
 
EGÉSZ NAPOS KIRÁNDULÁS EGY IGAZGYÖNGY FARMRA

Reggeli transzfer az Ao Pao-öbölbe, ahonnan áthajóznak a Nakhav Yai szigetre. A gyöngyfarm működésének bemutatása. Ebéd után szabad program, majd visszahajózás Phuketre.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK SAMUIN

EGÉSZ NAPOS HAJÓKIRÁNDULÁS AZ ANG-THONG TENGERI NEMZETI PARKBA

Gyönyörű tengeri program a park területén. Megálló Ang-Thong szigeténél és Mae Kho sziget vulkanikus tavánál. Ebéd nap közben.
 
 
FÉLNAPOS SAMUI SZIGETTÚRA
Ismerkedés a sziget "méreteivel". Megálló Chaweng és Lamai partszakaszain, a "nagypapa és nagymama" sziklaképződményeinél, egy halászfalunál,a Nagy Buddhánál és a Na Muang vízesésnél.
 
 
EGÉSZ NAPOS SZNORKELEZÉS
Tan és Maduwan szigeteinek közelében kitünő sznorkel helyszíneken töltik a napot. Nap folyamán ebéd.

Vissza a tetejéreKIRÁNDULÁSOK CHANG-SZIGETÉN

EGÉSZ NAPOS SZNORKELEZÉS A KRA-SZIGETNÉL

Koh Changhoz közel számos kis sziget zátonyánál sznorkelezhetünk. A közeli szigetek színes tengeri élővilágának védelméről is a Koh Chang Nemzeti Park gondoskodik.
 
 
FÉLNAPOS SZNORKELEZÉS A YOUNG-SZIGETNÉL
Kellemes program a gyakorló sznorkelezőknek a Koh Changhoz közeli szigetnél.
 
 
FÉLNAPOS KIRÁNDULÁS A KLONG PLU VÍZESÉSHEZ
A gyönyörű vízesés kellemes felfrissülést kínál a trópusi melegben Koh Chang Nemzeti Parkjában.

Vissza a tetejére

 

Thaiföld, programok, körutazás, kirándulás, városnézés, Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai, Sukothai, Ayutthaya, Mae Hong Son, Phuket, Samui, Koh Chang, privát programok, testre szabott programok, egyéni programok